Terug naar lijst

Marché de Sotteville-les-Rouen

SOTTEVILLE-LES-ROUEN / Vallée de Seine

Beschrijving

Fantastische openlucht markt. De markt van Sotteville-les-Rouen brengt u elke donderdag en zondag een hoop geluk. U kunt op deze belangrijke markt in een buitenstad van Rouen heerlijk slenteren en gezellige momenten delen met de plaatselijke bevolking.

De markt vindt elke donderdag en zondagochtend plaats op het dorpsplein naast het gemeentehuis. Op zondag is dit de grootste markt van de omgeving met meer dan 250 stallen. Van overal vandaan komen mensen deze markt bezoeken. U kunt er gemakkelijk komen met de metro en u kunt er overdekt parkeren (130 parkeerplaatsen). Op het centrale plein "Voltaire" is elke dinsdagochtend een markt met levensmiddelen. Op het plein van "Verdun" met de mooie kleine stenen huisjes is elke zaterdagochend ook een markt. Door de bouwkundige schoonheid van het plein heeft de markt een speciaal karakter.

Soort voedingsproduct : Beers, Cider, Foie gras, Kaas, Bijencultuur producten, Meat Packing, Alcohol, Wijnen, Andere Normandische producten, Groenten en fruit, Melk, Vlees

moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA