Terug naar lijst

Clos Masure hôtel de campagne (C)

8 route de la Plaine 76590 BELMESNIL / Pays de Caux

Beschrijving

Welkom bij "Clos Masure" ofwel de "Omheinde Boerderij" met hoge bomen die het woonhuis tegen de wind beschermen, een unieke plek in Normandië in het Pays de Caux, op 15 minuten van Dieppe en 25 minuten van Rouen. Op het platteland vlakbij zee straalt deze oude Normandische boerderij het typische beeld uit van een comfortabel plattelands hotel met authentiek karakter. Hoofdmotto van het hotel: ontspanning en welzijn.

Dit charmante plattelands hotel ligt in een omringde boerderij met heggen en hoge bomen. U verblijft hier in een typisch Normandische omgeving bij Patrick et Jean-François die een bijzonder tintje aan het hotel hebben gegeven. De 13 smaakvol gedecoreerde kamers liggen verdeeld over twee traditionele verblijven. In de zomer kunt u hier een weekend bijkomen en heerlijk uitrusten aan het zwembad. Er zijn fitnessvoorzieningen en u kunt een massage reserveren. De goddelijke kookkunsten van Patrick zijn het pluspuntje van uw verblijf.

Uitrusting : Bar, Boetieks, Tuin, Park, Gratis privéparking, Restaurant, Sportzalen, Salon, Terras
Services : Babysitten, Klanten 'kluizen, Externe faciliteiten reserveringen
Comfort : Internet op de kamers, Internettoegang, Dubbele beglazing, Keukentje, Minibar, Telefoon, Televisie, Prive-patio, WIFI

Gesproken talen : Engels

Tarieven

Tweepersoonskamer (tarief per kamer) Vanaf 99.00€
t/m 169.00€

Betalingswijze : Carte bleue (creditcard), Bank- en postcheques, Contant geld, Eurocard - Mastercard

moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA