Terug naar lijst

Airshow

76440 FORGES-LES-EAUX / Pays de Bray

Beschrijving

Maak uw droom waar om de lucht in te gaan! Ontdek het Pays de Bray op een originele wijze en beleef een onvergetelijk moment !

Een vlucht in een luchtballon vanaf Forges-Les Eaux. Landschappen met velden en bossen, kleine dalen en Normandische dorpjes volgen elkaar hier op. De regio van Forges-les-Eaux ligt in een driehoek tussen Rouen - Beauvais en Dieppe en is omringd door interessante toeristische attracties. Afhankelijk van de wind zult u vanuit de luchtballon van alles zien: het bos van Epinay midden in de stad, het rozenbos, de Normandische huizen met vakhoutwerk, het bos van Eawy, het kleine stadscentrum van Neufchâtel-en-Bray in het noorden, het kasteel van Saint-Michel-d'Halescourt op haar berg, of het kasteel van Brémontier Merval. De wind zal u brengen naar de één of andere plek... Geniet van uw eerste ervaring vanuit de lucht in een luchtballon om de regio op een originele wijze te beleven.

Voorgestelde activiteiten : Heteluchtballon

Gesproken talen : Engels

Tarieven

Basistarief Vanaf 219.00€
t/m 249.00€
Kind tarief Vanaf 199.00€

Betalingswijze : Carte bleue (creditcard), Bank- en postcheques, Vakantiecheques, Contant geld, Eurocard - Mastercard, Overschrijvingen, Visa

Groepen

Grootte groep : Van 6 tot 100

moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA