Terug naar lijst

Airshow

76440 FORGES-LES-EAUX / Pays de Bray

Beschrijving

Maak uw droom waar om de lucht in te gaan! Ontdek het Pays de Bray op een originele wijze en beleef een onvergetelijk moment !

Een vlucht in een luchtballon vanaf Forges-Les Eaux. Landschappen met velden en bossen, kleine dalen en Normandische dorpjes volgen elkaar hier op. De regio van Forges-les-Eaux ligt in een driehoek tussen Rouen - Beauvais en Dieppe en is omringd door interessante toeristische attracties. Afhankelijk van de wind zult u vanuit de luchtballon van alles zien: het bos van Epinay midden in de stad, het rozenbos, de Normandische huizen met vakhoutwerk, het bos van Eawy, het kleine stadscentrum van Neufchâtel-en-Bray in het noorden, het kasteel van Saint-Michel-d'Halescourt op haar berg, of het kasteel van Brémontier Merval. De wind zal u brengen naar de één of andere plek... Geniet van uw eerste ervaring vanuit de lucht in een luchtballon om de regio op een originele wijze te beleven.

Open

Van 01 April 2018 tot 31 Oktober 2018
Openingstijden NC

Voorgestelde activiteiten : Heteluchtballon

Gesproken talen : Engels

Tarieven

Basistarief Vanaf 219.00€
t/m 249.00€
Kind tarief Vanaf 199.00€

Betalingswijze : Carte bleue (creditcard), Bank- en postcheques, Vakantiecheques, Contant geld, Eurocard - Mastercard, Overschrijvingen, Visa

Groepen

Grootte groep : Van 6 tot 100

moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA