Terug naar lijst

Station nautique du Havre

76600 Le Havre / Côte d'Albâtre

France Station Nautique

Beschrijving

Waar kunt u op één plek aan boord in de trapeze hangen, een spinnaker hijsen in de prachtige baai, dromen als u langs een grote cruiseboot vaart, onder de indruk zijn van de levensgrote handelsschepen, navigeren tot aan Engeland of bruin worden op het strand ? Dat kan allemaal in Le Havre!

Dankzij haar bijzondere vaarwater is Le Havre een erkende plek om verschillende watersportactiviteiten uit te oefenen, zoals zeilen, kite-surfen, duiken, windsurfen, zeekayakken...De stad organiseert het gehele jaar door veel watersportevenementen, zoals regatta's op volle zee. Om aan de steeds groeiende activiteit te kunnen voldoen, wordt de jachthaven alsmaar uitgebreid. Het doel is om in 2017 dan ook over 2017 aanmeerpunten te beschikken.
De stad is één van de belangrijkste aanleghavens voor de grote cruiseschepen (meer de 120 per jaar). De zeeboulevard en het strand zijn een bron voor ontspanning en vrijheid en wordt veel bezocht. Het kwaliteitsmerk "Pavillon Bleu", de zomerfestiviteiten "les Z'estivales" (muziekfestival met straattheater), de fotoexposities op de strandhuisjes. .. dragen hier zeker toe bij. Le Havre voldoet volkomen aan haar identiteit als watersportstad.

Open

Het hele jaar
Openingstijden NC

moteur de recherche Caravelis - informations touristiques SITA